Luxor hotel, Las Vegas


Sjukling

I helgen var jag sjuk. Vi skulle egentligen åkt till San Diego, men det blev ännu en weekend i SB. I fredags skulle vi "hajka" till Red Rocks naturreservat för att Erik fyllde år, men det var alldeless för långt, så vi stannade efter halva vägen och parkerade oss där vid en liten flod. Naturen var jättevacker, men jag mådde inte 100%. På lördagen låg vi i Sofies jacuzzi på hennes gård halva dagen, jacuzzins temperatur låg ungefär vid kokpunkten, så bara att komma ner med hela kroppen var en pärs och ett lidande. På kvällen var vi hemma hos tobbe, martina och andreas med massa folk. I söndags pluggade jag och sov hela dagen om vartannat, och samma sak igår då jag fick sjukanmäla mig. Vi håller just nu på att planera vår trip till Las Vegas 30-2 maj och har precis bokat rum på luxor hotell :D Den svarta pyramiden. Vi är ett stort gäng som ska dit så det ska bli hur kul som helst! Ha det fint alla, puss och kram!

Bilder

Landtopia

Floatopia

Floatopia

HAAAAJ! Ännu en vecka har gått i paradiset. Jag hade min midterm i musik i onsdags och det kändes bra. I lördags skulle det egentligen varit floatopia här i SB, vilket är ett stort beach party, men eftersom att det kom 12 000 personer förra året och amoniakhalten i havet steg med typ 3% (undra varför) blev stranden avstängd och det blev istället ett "landtoapia". Det var hur bra som helst! Ulrika kom hit från LA med 3 kompisar och vi drog till IV tidigt på dagen. Hela gatorna var proppfulla av ungdomar som hade klätt ut sig och hade det gött, och det var kalas i varje - och då menar jag VARJE - hus i hela Isla Vista. Balkongerna och trädgårdarna var proppfulla men folk. Det var en sjukt fin dag och jag tror det kom minst lika många detta året!

A!

Tänkte bara meddela till mor och far att jag fick ett A på mitt internationall politics midterm prov!! Yeyyy!

Jamaica!

Hej! Jamaica är nog ett av de häftigaste platserna jag varit på någonsin! (och pappa, det ligger inte i mexico:) det är en karribisk ö) När man kommer dit vet man direkt vart man är - alla har dreadlocks och är rastafaris, husen är målade i skrikiga röda, gula och gröna färger och det spelas reggae överallt. Doften av maja är också extrem överallt. Alla säger "Ya mon! No problems" hela tiden och har världens goaste dialekt. Vårt hotell var hur fint som helst och låg precis vid havet och hade 3 pooler, havet var kristallklart och turkost med palmer överallt. Tropic! det var runt 30 grader varje dag och vi grillades sönder dag 1.  Efter några dagar blev vi kompisar med ett gäng på 30 svenskar i vår ålder som alla pluggar på san diego state university, dom var jättesköna så vi hängde med dom resten av veckan. En dag åkte vi upp bland bergen till en flod med vattenfall som låg i en djungel, och som guide hade vi en klassisk rastaman med dreadlocks ner till fötterna och som gick och rökte på och sjöng hela turen. Han luktade apa. Det var verkligen en häftig upplevelse! Vandringen tog flera timmar och p vissa ställen kunde man hoppa i från jättehöga höjder, och på andra kunde man simma under klippor under vatten och komma upp på andra sidan. Vi hade pressat in 30 pers i två minibussar, så det var trångt  och varmt på hemvägen:) En av kvällarna var vi på ett slags beachparty med ett live reggaeband som rockade rump och det var jätteroligt! När vi väl skulle hem kändes det tråkigt att lämna det fantastiska landet och alla människorna, men vi har bestämt att vi snart ska till san diego och hälsa på dem igen. Springbreak var med andra ord helt underbart!

RSS 2.0