Sayers

Hej!
Igår var en helt grym kväll! Jag är fortfarande breathtaken (swinglish). Calle skulle sjunga på Sayers Club så jag, Simon, Sofie och Nick gick dit för att spana in läget. Det är typ en "hemlig" klubb med sjukt bra människor som uppträder lite då och då. Det var det stället jag var på min första kväll i Hollywood. Det började med att jag träffade Lauren Conrad på toa (från tv-serien the hills om ni inte vet). Jag gav henne papertowels och vi skojade om att jag jobbade där, fnisselifniss, sen tyckte hon att jag hade cute pantsssss. Yey! Haha jag är laaaam. Men det tyckte jag var fett och trodde var kvällens höjdpunkt :D Sen började la music. Först sjöng en stor mörk tjej, och hon var riktigt grym. Ägde opp stället. Inget kan toppa det, tänkte jag. MEN så blev det calles tur och det var helt galet bra! En riktig energiboll med sjukt bra röst, så fett kul att se! Blev extremt imponerad. Efter honom rullade det på med galet bra snubbar som sjöng, alla musiker var typ kind of a big deal enligt Calle, men nu minns jag inte vilka band de spelar i. Trummisen var med i tv-serien entorage iaf. Jag är kazz på att komma ihåg sånt. Sista tjejen som sjöng var iaf Laura Pergolizzi aka L.P (bla skrivit rihannas Cheers) och det var magiskt. Hon fick typ alla att tappa andan och jag var helt tagen. Vilken brutta! Aaaaah kvällen var så bra! Hade ett stort smajl i fejset hela tiden och bara kosade mig. Jag hade så gärna velat att ni skulle sett det så att ni kunde haja hur najs det var.
Welllll så var det ju registrering igår på skolan under dagen, tog 6 timmar och var rätt tråkigt när lärarna stod i två timmar och skrek grattis till oss som kommit in på skolan. Placement testen gick både bra och dåligt. Jag var bra på gehör, sjunga efter noter och rytmer men mindre bra på nån sjuk teorigrej som jag aldrig hört talas om. Men det ska bli jättekul att börja skolan nu på måndag! Kram!

28 september

Igår var vi på en restaurant och klubb vid melrose. Jag var först hemma hos Malin och Josse medans de gjorde sig klara, sedan kom Malins kille Mike och hämtade oss. Vi kom rätt sen så tog bara förrätten som de bjöd på, efter det gick vi in till da clöb och drog hem vid halv 2. Inte roligaste kvällen ever, men trevligt och kul att träffa Alex igen! Idag har jag och Dean legat vid poolen och snackat strunt, och ikväll ska vi bara ta det soft. Sjukt sugen på att grilla, så hoppas jag orkar pallra mig bort till affären sen. Om ni vill garva lite idag så MÅSTE ni se denna länken, jag dör varje gång jag ser den :) http://www.youtube.com/watch?v=ZknUbXOOjfA Imorgon är det registrering i skolan, jag uppdaterar efter det. Kram!

Lobster face

Hej!
Madrasskillen kom tack och lov igår kl 23, och ungefär 2 minuter efter att han gått sov jag som en sten. Undebart att äntligen sova i min egen säng i en riktig lägenhet! Vaknade med ett smajl kl 11, och drog sedan ut till poolen med min mac och hade det sååååååå skönt. Varit en extremt varm dag idag så det blev många dopp i plurret. När jag låg där och slappade kom ett stort gäng svenska killar och satte sig brevid, och det bor tydligen massa mer här. Jag låg bara och tjuvlyssnade, mehehe. Dean kom vid 15-tiden och då fixade vi lite i lägenheten med gardiner som delar upp rummet i två delar, det blir jättemysigt. Ikväll ska jag ut med Malin och Josefin på nått ställe och träffa Alex Ulvsgärd. Kanonkula. Nu ska jag ut och köpa body lotion på victorias secret (favvostället för sånt, det luktar bäst i världen) för mitt ansikte blev liiite väl solkysst idag. Redan tomatvarning.. Ja mor, jag ska smörja det med aloe vera. Puss puss!

Mah crib

Nu har jag flyttat in, finally! Har spenderat dagen vid poolen och packat upp på riktigt, schhööönt. Dean flyttar in imorgon så jag har stället för mig själv idag. Tanken var att jag skulle vara hemma för att ta emot våra sängar som skulle levereras mellan 19-21, men ingen har ännu dykt upp och nu är klockan 22. OVÄRT. Vi har noll möbler, och golvslagg känns lite extremt. Jag ska kolla med Calle och Simon om jag kan få låna en madrass av dom. Pezz. Jag trodde också att jag skulle ha registration imorgon, men det visade sig nu att det var på torsdag. Snacka om att jag kom hit i god tid. Så imorgon blir det mer poolhäng plus att jag måste köpa grejer till lägenheten, sedan är det snack om ausgang med malin och alex på kvällen, men vi får se hur det blir. :) Hare!


Här ska min säng stå. Lägger upp mer riktiga bilder sen

tråkig webbcambrud på hostel. No more!

Lägenhet och Stevie Wonder

Hej!
Mått jätteilla de senaste dagarna, därför har jag inte uppdaterat. Men iaf så ska jag sammanfatta vad jag gjort sedan jag skrev sist. Jag har fixat lägenhet! Träffade en jättesöt kanadensisk tjej i skolan av en slump i Onsdags (tror jag) och vi bestämde oss direkt för att bli roomies. Hon heter Dean-Marie och är 21 år och uppväxt på en farm :) Vi hittade det perfekta boendet med stor pool, jacuzzi, feta grillar, gym och jättefräsha rum där vi fick sista studion som fanns tillgänglig att dela på. Så skönt att ha det fixat! På kvällen var jag ute med Malin och Josefin mfl på en klubb som heter Lexington vilket var jätteroligt! På fredagen var jag bara hemma, mådde sjukt dåligt på kvällen så jag trodde jag skulle dö, så jag panikringde Dean-Marie som kom över direkt och köpte mat och vitaminer mm, vilket faktiskt hjälpte och gjorde att jag mådde bättre. Hon är en liten ängel!
Igår blev jag medbjuden på konsert med Tony Bennett och Stevie Wonder, och jag rös ända ut i hårtopparna så bra det var! Riktig musik sett från ett VIP-bås på Staple Center = oslagbart. Efter konserten gick några i gänget vidare till olika ställen, så då bestämde jag och Simon oss för att gå ut i Hollywood, så en tjej som heter Sofie körde oss tillbaka innan vi gick ut. Vi gick och provade lite olika barer innan vi gick på en avskedsfest hos Martins kompis vilket var jättekul. Efter det var det hemgång för mig, och snälla Simon följde mig hem så att jag inte skulle bli styckmördad på hollywood boulevard. Imorse åkte vi till Venice och gick på en slags årlig festivalsmarknad. Jättemysigt! Sedan kollade vi på kanalerna som givit Venice sitt namn, och det var så himla fint och fridfullt med de söta små husen mellan kanalerna. Där vill jag bo när jag fyllt 60 bast. Nu är jag tillbaka på hostellet och ska ha en lugn kväll, för imorgon flyttar vi in i vår lägenhet! :D Ha det underbart därhemma! Kramar

Blä

Pissdag. Allt jag har att rapportera. Puss hej

Uppdatering

Hej!
Det känns som om jag vart här jättelänge, men det har bara gått 4 dagar. Vädret är apgött och allt är fint. Det var trevligt att träffa Alexandra häromdagen, vi satt först på ett ställe vid Kodak Theatre och gick sedan till Calle och Simons pool. Efter det grillade vi, sen gick jag och Calle till Tropicana på Roosevelt och träffade hans kompisar. Igår var en en slappardag vid poolen med film på kvällen. Var spontanute i ca 30 min, men jag var för seg för att göra något kul. Har varit dålig på uppdatering eftersom jag låser in min dator i ett skåp för en slant, så då har jag bara datorn en stund om dagen. Försöker uppleva hollywood istället:) Jag har ännu inte hittat någon bra lägenhet, så nu ska jag till skolan för att se om de kan hjälpa mig men något. Finns en visning senare idag som jag ska gå på. Ha det fint allihopa! Kraaaam!



Jag och Calle på tropicana



20 September

Hola
Efter poolhäng halva dagen igår, vilket resulterade i kräftansikte, gick jag tillbaka till mitt cosy room och somnade som en stock kl 22. Jag vaknade kl 9 imorse och var dynghungrig, så tog mig ut och köpte frukost på starbucks eftersom inget annat var öppet. Idag ska jag fika med en svensk tjej som heter Alexandra, vilket ska bli jättetrevligt. Först ska jag ut och fixa en fungerande mobil (min amerikanska samsung årsmodell typ 97, vill inte längre sammarbeta). Solen skiner och allt är bra. Imorgon har jag registration på MI, ska bli spännande. Saknar er därhemma :) Kramar!

L to the A

Heeeeej!
Nu är jag äntligen tillbaka på min favvoplats på jorden, Los Angeles. Igår flög jag från Landvetter via London till LAX, och resan gick väldigt snabbt och smärtfritt (två vrålande bäbisar nära mig dock - det slår liksom aldrig fel). Väl framme hämtade Kate upp mig och körde mig till Hollywood blvd, fin tjej det där. Jag checkade in på ett helt ok hostel för internationella ungdomar som ligger mitt på boulevarden och walk of fame, och tittar jag ut genom fönstret nu ser jag solen gå ner bakom kodak theatre som ligger 50 meter bort. Så fiiiiint! När jag checkat in åkte Kate hem för att plugga, och då gick jag och träffade Martin Danstål och tittadde på hans crib. Efter det drog jag tillbaka då jag stämt träff med Calle som jag aldrig träffat utan bara snackat med på FB. Scary mary! Vi möttes utanför mitt hostel och påbörjade vår "lära känna varandra - kväll" hos honom. Han såg inte ut som en massmördare, så jag kände mig lättad. Efter en bärtz gick vi ut till en bar med ett soft live band och tog en drink och snackade, sedan gick vi vidare till W där vi träffade lite av Calles bekanta (grabben känner ju typ alla) och tittade en stund på en tjej som sjöng med ett grymt band. Det var lite 60tals feeling, glittrig klänning på röd matta liksom, riktigt nice. Efter en stund gick vi vidare till en ölbar. Där tycker vi att en kille nära oss ser ut som en karaktär som heter Juice i tv-serien Sons of Anarchy. Jag tar tag i saken och skriker "Juice!" rätt i fejjan på honom, och han ser ut som ett frågetecken. "Juice...eh alltså... Juice..?" Säger jag igen, för jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. Det var uppenbarligen inte han. Jag börjar flabba och Calle styr upp situationen, thank god. Vi snackar med honom, en schysst kille som jobbar med programmet Wipe Out, sen går vi vidare till nästa ställe. Där spelade ett helt galet bra musiker, och jag rös ända in i näsborrarna. Sjuuuukt bra blås, pappa du skulle dött, och riktigt bra låtar. Min första kväll var alltså helt awesome, Calle är hur skön som helst och det är en extrem lättnad. Kl 4 på morgonen stängde jag slutligen ögonen för slaggtime - efter att ha varit uppe 32 timmar. Imorse gick jag upp kl 9.30 och har varit pigg hela dagen. Tilda - Jetlag, 1-0. Värt! Idag har vi slappat och hängt vid Calles pool, hur gött som helst. Ikväll blir det bara chill bill. Puss på er där hemma!

Panik.

Jag har panik. Jag skulle bo hos Malin de första dagarna i LA, så jag bokade min biljett till 18:e september och kände att allt var frid och röjd och tänkte inte mer på det. Häromdagen skickade jag ett mail till henne för att få adressen, och då har de tydligen sagt upp sin lägenhet, så jag kan inte bo där. Jag blir sååååååå irriterad/trött/panikslagen. Vad ska jag göra nu liksom? Fudge. Kommer bli så att jag får checka in själv på ett asäckligt hostel med massa weirdos, uuuuh jag känner verkligen känslan och doften. Aja sånt är livet, man vet inte när man har det bra om man inte har det riktigt piss först :) Nu ska jag se vad jag kan göra.

En dag att minnas

Man lär sig alltid något nytt. Idag (eller igår, klockan är över 00) fick jag mitt livs första getingstick, tror jag. Jag var på väg till jobbet genom ösregn och tornardo med världens klenaste paraply som slet mig fram och tillbaka, och pendlade från att vänd sig utochin och piska mig i fejjan. Jag var chanslös i väderkriget, och medans jag slungas fram och tillbaka i min kamp om att ta mig frammåt utan att paja min look (misslyckades självklart stenhårt) uppstår den SJUKASTE smärtan på insidan av min högra fot, som befinner sig i en strumpa, i en gummistövel. Jag vrålar pinsamt högt och sparkar av mig stöveln mitt på gatan i ren reflex, och en bil stannar och bara glor. Hann inte skämmas, utan slet av mig strumpan i övertygelse om att en orm/skorpinjon/lejon finns i den och just attakerat en bit värdefull hud. Ingen av dessa varelser finns i min stövel eller strumpa, men den brännande smärtan intar oanade höjder och jag funderar på att ringa 112. På riktigt. Tänkte att det kanske var någon ovanlig giftspindel. Det gjorde så ont att jag fick gåshus enda upp i ansiktet. Kände knottrorna på riktigt! Jag ringde istället Martina i panik, och då nämnde hon att det kanske kan ha varit en geting? Jag tänker, självklart inte? Detta gör för ont? Min fot brinner utan lågor. Men, hmm. Såklart. Tydligen stämmer min förklaring in på getinstick. Blir generad och spelar tapper för att dölja smärtan. Misslyckas. Haltar runt och det enda jag vill prata om på jobbet resten av kvällen är mitt getingstick; kolla här, visst måste det varit något annat, nått värre? Inga kunder är intresserade och jag står ensam med en rodnad på tassen. Nu, 8 timmar senare, gör det nästan lika ont fortfarande. Eftersom jag aldrig såg någon geting eller gadd, finns ju fortfarande chansen att sticket kan ha kommit från en mindre alligator. För mig är det mer troligt. Alligatorer gillar vatten, och det pissregnade. Getingar gillar inte vatten, de gillar honung... I rest my case.



ellerrrr......



Svaret är självklart. Godnatt!

Lista

Att fixa denna veckan (att skriva detta är sooooooo kissy-style! *hihi*):

Linser (jag ser sämre än en mullvad)
Frisör. Jag har inte klippt mig på ett år, och färgat utväxten hemma. Mitt hår förtjänar lite bättre nu.
Skrapa ihop alla papper
Köpa brallor
Anmäla mig till vikariepoolen? Eller är det ens värt..
Lösa väskor (bagage/handbagage)

Spana in denna utväxten (tillsammans "i dont care im just blogging"-posen)


Sen ska jag lyfta fejjan, budjet style!


Have it good!

Måndag

Waddap.
Det pissregnar, och jag är hemma hos Axel och väntar på att mitt sena pass ska börja på pizzerian. Det är faktiskt världens softaste jobb! Hänger med stammisarna, fixar lite här och där, serverar och plockar undan. Så står alltid TV:n på och så få man dricka hur mycket läsk man vill:) Händer att det blir en och annan pizza med.. Jag håller just nu på att fixa menyer till Barohz som han ska dela ut till kunderna, och det tycker jag faktiskt är roligt. By the wizzle! Jag har köpt biljetter till LA nu :D lyfter söndagen 18e september kl 8. 10 typ, och det pirrar i magen! Ska bli tråkigt att lämna Axel, men så himla spännande att börja skolan så jag dööööör :D Det är bara två veckor kvar nu, får snart börja planera lite packning känner jag. GAAAH! pirrpirr. Som en bloggare ska, ska jag lägga upp ätteintressanta bilder på hur MB ser ut måndagen 5e september:

Innan första passet. Svår brud med skinnjacka:



Innan andra passet. Slapparnnnn. Outfit: Kråka i örat, fågelbo i skallen och Victoria's secret tröjz.



Nu ger jag mig ut i pizzavimlet! Vi hörs alla mina 0 läsare! :D



RSS 2.0