www.latilda.com

Hejjjj! Nu är äntligen min nya blogg klar :) Så från och med nu kan ni hitta mig på www.latilda.com, går lite snabbare att söka efter och jag kan lägga upp bilder och filmer 100 gånger smidigare där. Zez där ! Puss

Happy B-Day!

Hej! Igår firade vi min födelsedag här hemma, jättetrevligt! Massa god mat och tårta. Jag håller på att fixa en hemsida, därför är jag lite seg med bloggen these days. Men stay tuned för snart kommer en skitbra grej :) PUSS!

Tappa tänderna

Hej! Ännu en dag i paradiset! typ. Drömde att jag tappade alla mina tänder inatt, vilket händer ganska ofta faktiskt. Riktigt obehagligt! Stod och höll tänderna i handen och försökte vara lugn och ta mig till ett sjukhus, men alla var så långsamma. Det sjuka var att i drömmen insåg jag att jag drömde, och då kom tänderna tillbaka, fast sen blev dom lösa och då tappade jag dom igen. KNAZ. Googlade lite på vad det betyder för skojs skull, jag är definitivt inte vidskeplig (även fast jag faktiskt önskar något varje gång jag tappar en ögonfrans, bara för säkerhets skull), och det stod såhär: Att man tappar tänderna i drömmen beror på att man lämnar ett gammalt skede i livet och möter ett nytt. Sen handlar det lite om hur man bemöter tandlossningen i drömmen... Drömmar utvecklas ju ofta. Första gången kanske man blir jätterädd och springer till spegeln och skriker. Sen kan det utvecklas till att man i drömmen tänker....amen inte nu igen, jag ska ju på fest, till att man tar tag i den själv, sparar tänderna för att gå till tandläkaren och få dem fastsatta eller som en del driftiga drömmer, man klistrar tillbaka dem själv. En annan skrev: Om du drömmer om detta kan det symbolisera maktlöshet och osäkerhet. Att du känner dig oförmögen att smälta och handskas med situationen just nu. Också att du kanske upplever dig som oförmögen att göra dig hörd eller att du känner att du förlorar din personliga kraft. En annan skrev: Det kommer en positiv förändring, ju mer dramatisk tandtappning desto större förändring. och en annan: Om tänderna faller ut: Någon närstående kommer att dö. Många säger dock att det handlar om att det kommer en rikedom. Håller på det!

Wazza

Tjenis! Igår var det melodifestivalenmys med tjejerna. Thorsten Flink alltså, vacker man det där. Blev ju helt livrädd för hans leende! Men för en gångs skull kan man faktiskt säga att rätt låt vann - Loreen. Allt annat var ju under all kritik. Idag har Rebecka varit här och gått igenom ansökningsprocessen för SMC, sedan gick jag och pappa ut på grekisk restaurang och åt söndagsmiddag vilket var jättetrevligt :) Imorgon ska jag börja med ett litet projekt. Keeeeuuuuul! Pusspuss!

Mobilbilder från i lördags


Lördag

Tjenis! Thank God att gårdagen är över. Internethysteri som hette duga. Men jag har beslutat tillsammans med min bror att mitt klipp ändå ska ligga kvar på youtube. Haters gonna hate och så är det för alla (fattar dock inte hur man orkar), och jag har fått skitmånga jättegulliga mail från ranom folk som gjort mig jätteglad! Igår var det fredagsmys med pappi, vi tänkte först gå på AW på posthotellet, men -15 grader gjorde att vi ångrade oss och tände en brasa och tittade på sällskapsresan istället :) Kosikos. Idag skiner solen och jag ska nog ut och ta mig en promenad, och senare ikväll ska jag hänga med Lovisa och tjejerna. Imorgon ska jag, Maja, Cicci och Ebba försöka boka våra Dubaibiljetter. Nått är fel på min blogggrej så jag kan inte lägga upp bilder. Zkumt. Puss å hej!

Låt

Hej! Har lite panik nu. Fick ett sms imorse om att Elita från big brother lagt upp min youtube snutt på sin blogg. Jag dör. Men livet går vidare förhoppningsvis. Idag ska jag göra klart en låt jag skrev iförrgår, jag gillar den faktsikt! Fast det gör jag alltid i början. Ha en swizzle day mofos!

RSS 2.0