DUBAI

God afton!
Igår fick jag en snilleblixt när jag kollade på gamla bilder från Dubai. Varför flyttar jag inte DIT och jobbar? Där är det varmt, det finns massa jobb, man behöver inte betala ett öre i skatt och det är ett häftigt ställe. I Sverige är det kallt, finns inga jobb, hög skatt och deppigt på vintern. Jag behöver inget greecard eller meck för att flytta dit, bara pengar till flygbiljett och våra kontakter sedan sist så löser det sig! Jag skrev då till Maja på fb, "när ska vi till dubai och jobba då?", och då svarade hon att precis samma dag hade Ebba ringt henne från jobbet och sagt att hon är på att flytta till Dubai, och de ska säga upp sig idag. Vad är oddsen att vi kommer på detta exakt samtidigt utan att veta om det? Ödet är grymt! Så vi drar dit i januari och provar på det :D SÅ KUL! Så planen för mig är att tjäna ihop pengar till en utbildning i Santa Monica och fortsätta ha kontakt med producenterna härifrån Hollywood. En av dom sa tom att han kan komma över dit och jobba på lite låtar med mig! Detta gav mig verkligen en ny gnista, för jag har varit lite nere det senaste när jag tänkt på att jag ska hem snart. Nu är jag bara glad och spänd !


Kalkoooon

Hej!
Liten summering av helgen kommer här: I fredags efter den lilla shoppingturen samlades vi brauds uppe hos Sample för att göra oss iordning och snacka skit. Vi hade jättemysigt, och vid 11.30 var det dags att hit the town. Körde en liten sleeze-tour och borjade på playhouse, vilket gått ner sig totalt. Riktigt kass ställe. Rätt kul att vi gick till fel bord först, bara massa kineser och vi haha. Efter det gick på till Drais där vi träffade lite nya svenskar. Riktigt kul faktiskt!
Igår, lördag, var det thanksgivingförberedelser halva dagen :) Joe hade lagat till en stooor kalkon, gravy och stuffing, och Mimi gjorde mashed potatoes och grönsaker. Jag, Sebbe och Sample stod för efterrätten. Vi var runt tio pers som satt ute vid poolen runt långbordet med levande ljus. Först gick vi laget runt där alla fick säga vad de är tacksamma för, sedan var det bara att hugga in. Awesome food! Blev mättare än mättast. Jag och en annan tjej fick bryta the Wishbone (ett ben inne i kalkonen som ser ut som en slangbella), och den som får största delen får önska sig något, och JAG fick största delen :D Överlycklig.


Thanksgiving dinner w the VIDA family


Awesomizzle

Mimi och jag i fredags :)

Black Friday

Haj!
Igår hade jag myspyskväll i mjukisar och tjocka strumpor (har typ aldrig strumpor när jag är här annars). Drack te och åt popcorn till How I Met Your Mother och snackade med lite kompisar. Soft. Så nu är jag utvilad och redo för en bra dag och afton! Ska ut och spana lite i affärer vid kl 4, sedan ska vi UT vilket jag är ovanligt taggad för:) Mimi och Sample var ju hemma hos Paris Hiltons kusin i Beverly Hills sist de var ute och jag bangade, så no more! Nu ska jag vara med i spelet. Hörs sen!

Blåzer på mitt te

Tacksam

Detta är jag tacksam för: Jag har världens finaste mamma, pappa och bror. De finns ALLTID där - att jag har dom är så himlans skönt och bra! Världens i särklas bästa familj. Jag har så många fantastiska underbart fina kompisar som bryr sig och som jag har roligt med som jag älskar. Nenne, Josse och Lovisa är speciellt saknade just nu! Att jag är här i Hollywood och gör det jag älskar mest är jag extremt tacksam för; alla fina människor jag träffat och allt jag lär mig varje dag. I'm blessed! Att jag mår bra, har tak över huvudet och inte svälter är också fina grejer :)

Vi käkade dagens thanksgivingmiddag på Dennis idag. Mashed potatoes, turkey, stuffing & green beans, det var nice! Ikväll blir det lugnt, ska hänga med lite folk här och bara ha det soft. Imorgon är det Black Friday, årets shoppingdag här. Jag ska definitivt inte go crazy, men jag ska köpa en tjock halsduk för jag börjar frysa om nätterna.


Detta är våran innegård. Jacuzzin och grillarna är i skuggan bakom poolen. Mitt fönster är bakom palmen till höger

Thanksgiving

Happy thanksgiving!
Min första thanksgiving i USA är här, och hittills har inget kul hänt. Boooo. Blev medbjuden på en middag av Dean men hoppade det, den började redan elva och skulle hålla på hela dagen någonstans långt borta. Så nu sitter jag här utan kalkon eller pumpkinpie och bara hänger. Vår "riktiga" middag är på lördag och ska hostas av Joe, det ser jag fram emot!
Jag snackade med Chuck, producenten, igår och frågade vad de hade för plan för mig om jag skulle vara kvar. Svaret var kort och gott att de ville göra mig till en soloartist inom pop så fort som möjligt. De vill att jag ska stanna, men de kan inte sponsra mig av någon anledning, vi har för lite tid och det var problem med papper osv. Fattade inte riktigt hur det hängde ihop, men de ska höra av sig i dagarna. Jag vill dessvärre inte ta något lån för att fortsätta gå på MI, så planen just nu är att dra hem ,jobba ihop lite stålar, och sen åka tillbaka och ta en utbildning på SMC (santa monica college). Men jag är ju impulsdamen nummer ett så vi får se vad som sker.
Åh jag älskar min granne, ingen aning vem det är men han har världens bästa musiksmak och grym röst. En fröjd när han drar igång, vilket han gjorde precis.
Well well, här är bilder från Katy Perry konserten:

California Gurls

Thinking of You

Inte lika många som kollade på mig när jag sjöng.. Wä!

Katie Perry

God morgon! Igår kväll var vi på Katie Perry på staples center. Hon sjöng riktigt bra live, men en del var playback. Det var en rätt absurd konsert, sockersöt och vulgär på samma gång typ. Kvällens bästa var när hon sjöng Thinking of You och flöt runt på ett litet rosa moln över publiken. Fireworks var också riktigt bra, och fick mig att tänka på och sakna dagarna på Gili och Bali med alla goa brauds! Good freakin times! Snart ska jag till plogget och rocka loss, ska sjunga Creep idag på Rock vocals. Här är två bilder från Gili, Indonesien, i våras:



Miss you ladies!

Skittles

Hej! Idag har jag skaffat Twitter, så sjukt tråkig grej. Mike säger att jag måste vara mer out there, så nu har jag det iaf, men känner att det inte komme användas särskillt flitigt. Det är en del som velat veta var man kan läsa om hur jag har det så därför länkade jag idag till bloggen på fb för första gången på 1,5 år. Voila! Tog dock bort den efter 15 min. Kändes lite lame.
Idag har jag vocal preformance i skolan och ska sjunga Take a bow, Rihanna. Sedan är det Thanksgivingmiddag i komplexet, något jag tyvärr missar eftersom jag har Gospel lektion. MEN ikväll ska jag på KATIE PERRY på staples center med Calle och Simon. Vi ska sitta i Hyde suite (tror jag det heter) och titta och det ska bli fett nice, I'm so excited! Nu sitter jag och proppar i mig Skittles, det enda amerikanska godiset som verkligen levererar götta. Allt annat smakar plast eller kobajs. Hörs sen! Puss


Mysdag och en finne

Sov som en pärla inatt. När jag vaknade gick jag upp till Sandra med en kopp te och en bagel och hade frukostmys i pyamas, kos! Sedan gick vi och Mimi till CVS och köpte tandblekning och hårfärg som Mimi så snällt smekte in i min hårbotten :) Det var kris. Jag fick lite panik för det såg verkligen helt oranget ut innan jag tvättade ut det, men resultatet blev helt ok. Imorgon ska jag ringa Chuck för att få en slutgiltig klarhet om vad som händer med allt som har med musiken att göra, men jag vet redan att jag inte kommer kunna stanna (denna gången) tyvärr, buhu :( Så nu ska jag börja planera inför framtiden!
Till slut har jag en fråga; Jag har haft denna finnen på kinden i typ två veckor nu, hur får jag bort skiten?? Ängslig tjej söker svar.



Shopping

Igår hade jag Mimi och Sandra en efterlängtad shoppingdag! Först var vi runt här i Hollywood, sedan körde Ehab oss till fasion district i downtown LA så att vi kunde köpa skor. Det var nice att se något nytt som omväxling. Jag köpte två skinnjackor och två par skor. När alla var nöjda drog vi hemmåt för att börja göra oss redo för kvällen. Jag och Sandra var parhästar med likadana jackor och skor som vi vinglade fram i, och det såg nog rätt kul ut, två långa svenska giraffer ute på galopp. Först var jag och Sandra en sväng på renaissance hotell där Mimi var, sedan gick vi vidare till MyStudio i ungefär 5 minuter. Efter det drog vi till Roxbury som hade bra musik och skönt folk. Kvällen avslutades på Sayers där Sandra slutligen vurpade i sina styltor, något vi visste vad oundvikligt. Jag garvade som en häst. Vi hade snackat om det hela kvällen, att om man någon gång kännde att man var på g att ramla var det bäst att bara följa med i fallet, försökte man fighta det skulle man förmodligen bryta foten. Detta hade hon i tankarna medans hon lydigt föll som ett avhugget träd. Hahhaha sweet.
Idag har vi varit ute på stan lite till. Köpte en klänning och shorts. Glad! Efter det piffade vi till oss och gick hem till Sandra och Sebbe och drack vin och asgarvade åt det mesta :) Vi skulle egentligen ätit middag på Rose på kvällen med Alex o co, men det blev lite strul och vi pallade inte att ta oss dit med taxi så vi drog till Cantina (mexikansk restaurant/bar) där jag, Mimz och Sample åt massa natchos och drack coronas och snackade skit. Efter det blev det hemgång och here I am! Imorgon är jag ledig, då ska jag läsa lite läxor och öva lite låtar. Bifogar bild på en av mina nya jacks och klänning, attityden kommer på köpet mehehe. Visar det andra jag köpte imorgon eller nått. Puss!





Lördag morgon

God morgon!
Jag har sovit som en liten gris idag. Var sjukt deppig igår, hasade mig ner i mjukisar till Mimi och sebbe och blev klappad på, sen gick jag hem och somnade redan vid 21-tiden. Vaknade kl 5 och hade en färdig låttext i huvudet som jag skrev ner, sedan somnade jag igen och vaknade 11.30. Tror jag behövde den monsterslaggen.
Nu mår jag som en lärka!
I torsdags var jag, Mimi och Sandra på ett nytt uteställe nära Beverly Hills som heter Greystone Manor. Det var riktigt nice faktiskt! Skön atmosfär och frän inredning. Efter det blev det Sayors där vi mötte massa härligt folk. På vägen hem bröts min klack på mina favvoskor, det har aldrig hänt mig förr. Så nu måste jag köpa nya skor OCH ny skinnjacka, för jag hittar den ingenstans. Tror jag måste lagt av mig den i skolan när jag suttit vid datorn eller något. SEGT. Jag och Mimi ska ta en liten shoppingtur snart, det ska bli ett mysigt lördagsnöje. Idag ska bli en bra dag har jag bestämt. Love and miss you all!


My lovely ladies et moi

Awesomeness

Goder morgon!
Igår träffade jag Mike som jag, Maja och Martina träffade på Gili Island i Indonesien i våras. Vi åt på Cafe Gratitude som är en "hipp" restaurang med enbart organisk och vegetarisk mat. Jag rynkade lite på nosen inför hans val av ställe eftersom att jag är en Tyranusaurus Rex aka köttälskare, men till min förvåning var det jättegott! Min maträtt hette "I Am Awesome" för att.. jag är awesome teyp. Han pratade om sitt nya projekt som är ett TV-program som ska spelas in i Nya Zeeland, och han vill att jag ska provspela för att bli programledare för det :) Enda sedan första gången vi sågs har han hela tiden sagt att jag är perfekt för ett programledarjobb, något jag knappt lyssnat på. Men han var verkligen entusiastisk och seriös med hela grejen och sa att han tänkt på det länge att han inte kunde tänka sig någon som skulle vara bättre för jobbet än moi. Det var snällllllllt:) Så jag fick i "läxa" av honom att fundera ut vad jag verkligen VILL göra i mitt liv om jag får drömma, en 5-års plan typ, för han tror att vad jag än bestämmer mig för att göra kan jag göra, och han vill hjälpa till. "Youve got this dorky, fun, awesome personality which is perfect for TV and the entertainment industry" sa han, schyst. Han vill pusha mig att få saker gjorta, för han tycker det är waist om jag bara skulle nöja mig med ett "normalt" 9-5 jobb, vilket jag veeeerkligen inte vill ha. Just denna programledargrejen ligger en bit in i framtiden, han ska dit och starta projektet i december, så vi får se hur det går. Hade dock varit jättekul om det blev av!

Jag och Mike

Tisdag

Wazzzzza!
Jag har fortfarande inte hört något nytt från Darrell, så ingen update på den fronten tyvärr. Igår tvättade jag SJÄLV två tvättar, städade mitt rum, pluggade och solade vid poolen. Pratade äntligen med Nenne via skype, vi har inte hörts på extremt länge och jag har verkligen saknat henne. Pluttan! Då var jag glad. Idag har jag varit i skolan, fick mitt betyg hittils i Logic och Vocal Preformance (A i båda weei) och sjöng Let it Be. Other than that I have nothing to report så jag schlänger upp två webbcambilder om ni vill veta hur fröken Börjesson såg ut den 15e November.



Ägghead in da house! Puss

Nyttig

Hej! Idag är det söndag, men trots det har jag varit i skolan i 3 timmar och övat lite låtar med Mimi samt gjort klart en läxa i Logic Pro. Efter skolan gick vi till Trader Joe's mataffär där jag nästan BARA köpte nyttig mat :D Tilda McBörjesson har äntligen börjat glida in på hälsans spår, thank God. Mitt immunförsvar har sagt ifrån. Så här är vad jag köpt, se och njut:

Seeeee? Grönsaker, multivitamintillskott med allt man behöver per dag, kokosmjölk och grönt te.

Kiwi, broccoli, ärtgrejer, vitamin-och-proteindryck, ägg, potatis, mjölk. Wow vilken tjaj!

Såhär har det annars sett ut. Plus en 7up light i kylen.

Här är jag när jag sjöng What's Going On i torsdags i skolan

Studiomötet

Hej! Jag har precis kommit hem från studion, och det gick bra tror jag :) Darrell kom och hämtade mig vid 11 och körde mig till Chuck, producenten.
-Wow, titta på dig, du ser verkligen ut som en superstar! Var det första han sa. Då blev jag glaaad. Vi gick in och snackade och lyssnade lite på musik innan han bad mig sjunga. Jag sjöng It's A Perfect Time både på svenska och engelska rätt av, och de gillade det trots att jag lät väldigt förkyld.
-Ja nu måste vi bara få dig att stanna här, sa han direkt efter. Vi behövde inte ens spela in demon vilket var en lättnad. Han går alltid rakt på sak och pratar om mig med Darrell som om jag är nån produkt, men inte på ett dåligt sätt. Vi pratade lite om min obefintliga ekonomi och om skola, och han ska försöka se om de kan lösa något så att jag kan få ett svar denna veckan. Det måste gå snabbt nu om jag ska kunna stanna. Han vill att jag ska göra pop, typ Vanessa Carlton stil. Jättespännande, men som sagt har jag fortfarande inga förhoppningar. Sånt här kan ju verkligen skita sig. Ha en underbar lördag nu! Kramar!

Snor

Åååååh jag orkar inte! Nu är jag jättesnuvig och skulle ha studiosession idag, men jag frågade min lärare om råd och hon tyckte att jag skulle flytta fram det. Jag väntar fortfarande på svar om vi kan göra det, så kan inte slappna av än. Allt jag vill göra nu är bara att sova. Jag kan sjunga, bara det att m och n låter sjukt täppt, och det är ju inte så snyggt. Vi får se hur det går, känner mig dum som flyttar fram det men vad ska man göra. Kan de inte flytta fram det har jag sagt att jag kan göra det idag ändå.
Så sugen på dessa svenska saker just nu:
Chips, alla sorter
Dipp, fresh island
Ahlgrens Bilar
Fun light
Plattfisk
Riskakor
Potatissallad
Är så trött på amerikansk skit när det kommer till mat/snacks. Urtzzz.
Langar en givande azcool bild där mina sjukpåsar under ögonen är väl dolda

Tja jag heter Mctildy och jag är too kewl for skewl

Inte 100%

Hej! Imorse vaknade jag av att jag grät. Jag drömde att jag var liten igen, 5-6 år ungefär, och stod i trädgården med  mamma. Plötsligt berättar hon att hon är sjuk och väldigt snart kommer dö, och jag fick panik och kastade mig runt henne och vägrade släppa. Värsta drömmen någonsin! Så det var inget kul uppvaknande, och inte så kul att gå halvlipig till skolan heller :) Men nu är jag glad för mamma lever och allt är frid och fröjd! Idag hade jag min midterm i Logic Pro, och det var jättelätt vilket var så skönt. Jag har varit jätte hängig och sjuklig idag, min hals dödar mig, så jag gick hem sista lektionen (gospel vocals=skriklektionen nummer ett) och pluggade på till morgondagens prov med mimi istället. Mötet igår var om Nuskin som är en hudvårdsserie som föryngrar gener (på riktigt faktiskt) så de ville typ att jag skulle sälja för dom men jag tror inte jag pallar det. Det är svinbra produkter som jag själv fett gärna vill ha, men då måste man få med sig nya folk hela tiden och jag gillar inte riktigt det.
Nu har jag iaf varit i affären och köpt vitaminer och kosttillskott (behövdes verkligen) och facescrub. Måste styra upp min hälsa nu känner jag. Köpte chips också för första gången på typ en månad, men det var bara för att det var extrapris :) Man kan ju inte vara FÖR nyttig heller. Mehehe.
Imorgon blir det förhoppningsvis studio så nu ska jag vila upp mig själv och min röst. Puss och kram!

Såhär ser en sjuk tildzor ut i ett soligt 18 grader varmt Hollywood. Frusen och trött dam.

Grodan in da house

Hej!
Min kropp mår piss, men mitt psyke mår fantastiskt! Jag kan knappt prata och har dödligt ont i mina bihålor. Tror aldrig att jag varit så svullen i bihålorna innan, det är som en stor tennisboll som täpper till allt och jag låter som en groda. Jag skulle ju till studion idag, men tack och lov fick jag ett sms från Darrell som sa att vi ska sela in på onsdag istället. Dessutom ringde Jack nyss och undrade om jag var intresserad av ett arbete som man som internationell faktiskt får ta, så vi ska ha ett möte om det ikväll när han ska förklara hur det funkar osv och så får vi se hur det blir. Känns som att universum sammarbetar med mig just nu. Nu ska jag tillägna hela dagen åt att plugga till mina midterms. Jag har gosat ner mig med mina mjukisar, tjocka strumpor och filt och ska dricka te medans jag läser på till proven. Koselig måndag!

Busy week

Hej!
Denna veckan har gått jättefort. Vi har alla midterms nästa vecka så det var mycket plugg i början av veckan. Darrell (talangscouten) skickade låten häromdagen ("A Perfect Time") så jag sitter just nu och översätter en vers och en refräng. Dock lite svårt att få "it's a perfect time to be make love" att låta bra på svenska. Hm. :) Så på måndag ska jag till studion och spela in, det ska bli riktigt kul! I'll let you know how it goes.
I onsdags kväll kom Jessica Winberg hit för att vara med mig i fyra nätter, och vi har haft jättekul! Hon pluggar just nu i Florida men tog en long weekend till LA denna helgen. Så i torsdags var jag först i skolan, sedan gjorde vi oss iordning och åt på Geisha House med Joe och Kyle. Galet gott. Efter middagen gick vi först till Dillons och sedan Loaded där vi träffade Sopfie och Nick. Efter det gick vi allihop till Sayers, som ni vid detta laget förmodligen vet att jag älskar :D Det var en extremt bra kväll! Igår kväll gick jag och Jessica först ut och åt på Bossa Nova som har extremt god mat. När vi var proppfulla och nöjda gick vi till Piano bar och lyssnade på live band och hade det nice. Sist gick vi och träffade Malin och tjejerna på Supper innan vi gick hem och åt våra left overs från restaurangen. MÖMS. Idag följde Jessica med tjejerna till en outlet, jag valde att stanna hemma och jobba på låten och plugga. Duktig tjej. Ikväll ska vi äta på The Ivy, det ska bli mysigt! Hoppas ni mår bra, jag uppdaterar så snart det händer något mer intressant :D KRAM!

RSS 2.0