BRA HELG

Heeeeeeeeej :D Sjukt bra helg here we go: I fredags var jag i skolan och sprang mer eller mindre hem för att jag var så taggad inför kvällen. Jag och Mimi var först hemma hos henne och åt pankakor och gjorde oss iordning, sedan kom Alexandra och tillsammans vandrade vi en walk of shame på walk of fame i våra costumes till Roosevelt hotel för att möta upp vårt gäng på en fördrink i en av sviterna. Vid 9 rullade vi in till Playboy Mansion och hade en fantastisk kväll! Extremt god mat, sjuka utklädnader på jättesnygga tjejer, trollkarlar som gick runt och gjorde grymma tricks, ett galet läskigt SPÖKHUS, kyrkogård och massa dansande. Jag såg Holly och en glimt av Heff. En av mitt livs bästa utekvällar, eller det var det nog. Det var så välgjort, och så häftigt att verkligen vara där och se allt med egna ögon :D Glad Tilda!
I lördags var vi på en Halloweenfest uppe i Hollywood Hills med massa skönt folk i en jättesnygg villa. Jag hade inte riktigt cash flow nog att köpa en ny dräkt så jag körde på 80-tals work out girl. Teyp. Vi hade återigen en jättebra kväll med god mat och mycket networking.
Idag ringde talangscouten och undrade om vi kunde ses, så vi möttes upp här. Han kom med hans partner som jobbat med bla Whitney Houston, Mariah Carey, Stevie Wonder och maaaaaassa andra, jag dör. Jag sjöng lite olika saker och de gillade det (trots att jag var rätt nervig). Han sa att han hade 2 låtar han vill att jag ska göra, och han tyckte jag var "LeAnn Rimes möter Jessica Simpson". De ska skicka en låt imorgon som jag ska göra som ett sample 50/50 engelska och svenska (ska göra en egen svensk översättning på varannan vers typ). De snackade också om att eventuellt sponsra mina vidare studier så att jag kan stanna här. Fattar ni att jag stod och inte hajade ett piss? Det låter ju helt galet sjukt??? Jag vågar inte bli för glad än bara, så har noll förväntningar. Förmodligen blir väl inget av det av men jag blev ändå såååå glad av att höra det de sa, för det hade ju varit svaret på mina böner BIG TIME! OJ, Precis när jag skrev detta ringde han igen :) Han tackade för mötet idag och ville höra hur jag kände inför allting, och om jag kunde tänka mig en billigare skola för att kunna stanna. Maj Gadd! JA! Känns jättebra att han hörde av sig så snabbt. Nu får vi se vad som händer med detta, håll tummarna! Massa kramar!

Torsdag

Hej! Idag har jag bara haft två lektioner, men har pluggat en hel del själv. Först hade jag songwriting och sedan vocal preformance där jag sjöng Need you now. Efter skolan hoppade jag in och körade på Think (Aretha Franklin), och min sånglärare stannade mig och sa att han tyckte jag var jätteduktig med fin ton och jättebra gehör (jag själv tyckte att det hade gått rätt dåligt för att jag fick en stämma jag inte övat in). Men att det kom från just den läraren kändes fett bra, för han är grym. Precis när jag skulle gå sprang en man ifatt mig och frågade vad jag hette, han berättade att han var en talangscout som kommit till skolan för att hitta tjejer till ett nytt tjejband och att han jobbat med motown etc (minns inte riktigt alla detaljer). Han sa iaf att han tyckte jag verkade vara det han sökte och undrade om jag kunde sjunga för honom igen, så han drog fram guitarren och så körde vi några låtar. Han älskade min ton och sa att jag hade rätt look (och bad om ursäkt för att det tyvärr var viktigt hur man ser ut). Han hade pratat och sjungit med massa tjejer under dagen och det kom fram massa medans vi snackade och gav honom sina kort, men han tyckte om mig mihihi:) Vi snackade ett bra tag om hela grejen och vilken typ av låtar och tjejer som ska vara i bandet och det verkade seriöst. Kul! Men jag kommer ju inte vara kvar så länge så jag skulle inte kunna vara med iallafall. Prutt. Menmen, nu är jag fett exalterad inför morgondagens halloweenparty! :D Puuuussss!

Endelig!

Nu har jag hittat min halloweendräkt till playboy mansion. Äntligen! Fick panik idag när allt jag tittat på var slutsålt och övriga saker som var kvar bara fanns i storlek L. Men denna lilla trasa ska jag svinga runt med. Tro mig moder och fader, jag kommer inte vara värst. Kram!

Blah

Vår costume shopping igår var mer förvirrande än vad den hjälpte. I 4 timmar gick vi runt och fick mer och mer ångest. Allt var jättedyrt, och det fanns så mycket att välja mellan samtidigt som inget var helt 100. Vi köpte ingenting utan gick hem och tänkte hårdare. Fail. Igår kväll var jag, mickan, sandra, alexandra, taz, theo, sebbe, brandon, johannes, jeff, taylor mfl out and about. Vi var först på piano bar där de hade livemusik (me like), sedan drog vi damer vidare till Roxbury och smög in sebbe 19 bast bakom vakten. Så söt, han var jätteglad :D Jag och sandra gick sedan vidare till Drais på W eftersom jag aldrig varit där och ville se något nytt, det jättefint ställe på taket av hotellet, och när det stängde gick vi till ett ställe på boulevarden och åt nachos och pizza. Yummmm! Kul kväll! Idag låg vi vid poolen och träffade lite nytt folk, en cinematographer och en fotograf som tyckte att jag skulle bli modell = smickrande men årets skämt. Han satt och pratade om det for I dont know how long, sen blev det nästan pinsamt så jag gick in igen. Nu håller jag på att laga en fabulös söndagsmiddag, och som vanligt är hela lägenheten fylld med rök och det sticker i ögonen. Swag.

Singinggggg

Veckan har gått fort och varit jätterolig! Jag har haft 3 uppträdanden, och alla gick faktiskt helt okej. Skönt! Det är tom rätt kul att gå upp på scenen nu :) I tisdags sjöng jag Breathe you in med Johannes och Theo som kompade, och i torsdags sjöng jag Rolling in the deep och No one. Har också skrivit en egen liten trudelutt :) Idag har jag och Mikaela hängt vid poolen och snackat goja, och snart ska vi ut med några andra och köpa våra halloween costumes. Vi har blivit bjudna till Playboy mansion på halloween (fett!), men vi ska hålla dresscoden någorlunda påklätt iallafall, kommer nog dock se en hel del knasiga brudar där, men det känns inte som att man bangar att gå när man blir bjuden till hugh hefner lixzzzom. Ska bli jättekul att få gå dit och se hela cirkusen! Hoppas allt är bra hemma, saknar er jättemycket! Kramar!

Seal Beach och resten av helgen

Seal beach var ett gött break från storstaden. Kate och Amanda plockade upp mig, sedan åkte vi till en restaurang som heter Mahé (varit där några gånger innan - den är sjukt bra) och mötte upp Chris och Jamie. Middagen var jättegod, jag blev som vanligt tvingad att äta sushi och det var som vanligt ingen hit. :) Efter middagen åkte vi till Jamie och gick sedan ut i Seal beach. Vi hade en grym kväll, hade verkligen saknat Kate. På morgonen åkte alla vi ner till hamnen och åt frukost på en uterestaurang. Det var en jättemysig morgon med riktigt god frukost, synd bara att jag inte hade min kamera med mig. Har bara med den när jag är ute på kvällarna tyvärr, men ska skärpa mig och ta mer dagsbilder! I lördags fyllde sandra 21, då gick vi ut här i Hollywood. Först var vi på Roxbury, sedan på Hemingways där vi mötte upp simon, calle och fanny. Alex var också där vilket var kul! Igår, söndag, var vi på flea market halva dagen. Det var en jättemysig vintagemarknad som är varje söndag. Ett perfekt söndagsnöje :) Idag har jag TVÄTTAT HELT SJÄLV och hängt vid poolen. Ska snart till skolan fast jag är ledig och öva. Puss!

Weekend

Hej! Veckan har varit jätterolig, både i och utanför skolan. Känner äntligen att jag börjar komma igång nu. Mina uppträdanden hittills har verkligen inte varit bra, jag blir sååå nervös och kan inte riktigt kontrollera min röst. Nu tror jag det kommer gå uppåt med hjälp av min privatlärare som är jättebra och att jag sjungit några gånger och kommit in i det. Igår sjöng jag Angel och Mr Saxobeat och idag Be Mine med en egenskriven text, mycket lärorikt och bra för mig. I förrgår var jag, Mikaela och Taz (aka the sugarbabes) på Supper Club och wood and wine med lite folk, det var en jättetrevlig kväll! Igår tog jag det lugnt och läste läxor. Idag ska jag åka till Katie i Seal Beach, ska bli så kul att träffa henne! Så jag tror det blir en bra helg. Ha det fantastico, här kommer lite bilder från mitt hood

Här inne bor vi



Min skolprommenad

Plugghäst

Hej! Sedan sista inlägget har det inte hänt sådär jättemycket, har varit i skolan en hel del och bara övat och övat. Kul! Efter varje gospellektion kan jag knappt prata, men värt det. Igår övade jag och Theo på en låt jag ska köra nästa vecka, och sen hängde vi med massa andra folk som bor här och går på skolan. Kul kväll! Idag börjar jag kl 12 och efter första lektionen ska jag luncha med en tjej som heter Kollene som jag träffade i torsdags. Zpännande! Nu ska jag göra mig klar för skolan, puss och kram!

Min första skolvecka

Förlåt för kass uppdatering, vårt intenet har inte sammarbetat denna veckan. Nu ska jag berätta om skolan! I tisdags började jag med Apple Logic lektion, alltså ett musikprogram för mac. Mest introduktion så vet inte hur klassen kommer vara. Efter det hade jag Vocal Preformance där vi fick i läxa att lära oss Use Sombody med Kings of Leon tills torsdagen. Efter det hade jag Gospel Vocals vilket var riktigt kul! Mycket halleluja där. På onsdagen hade jag först keyboard for vocalists med en jobbig liten asiattjej som lärare, bara introduktionssnak, och likaså var det på lektionen efter som var Rock vocals. Vocal technique var sista klassen, och där var det också mest prat om det kommande kvartalet. Torsdagen startade med Songwriting klass, där fick vi i läxa att skriva en "ghost song" alltså att man ger en låt som redan finns ny text. Detta ska vi sjunga upp för klassen fredagen som kommer och jag har valt Be Mine av Robyn. Vocal preformance var sista lektionen för dagen och då sjöng alla upp Use Somebody en efter en. Det var mer nervöst än jag trott men kul. På fredagen hade jag Live Background Vocals i två timmar men en grym lärare, efter det Keyboard for Vocalists vilket fortfarande är tråkigaste klassen. Sedan hade jag Songwriting igen, det är en av de roligare klasserna :) Sist hade jag min privatlektion med Jude och det var jättekul, tiden bara flög förbi. Igår, lördag, var jag med Dean-Marie, Ryan, Mikaela och Calle på Keith Urbans konsert på staples center. Jag blev riktigt positivt överraskad! Han var extremt bra, och gästades av John Fogerty som körde Proud Mary, och senare Jack Black som råkade ha sönder sina brallor på scenen hahaha :) Jag var jättenöjd! Idag ska jag plugga, skriva klart min text till songwriting, lära mig att spela låten på keyboard, läsa massa saker inför veckan och lära mig Mr Saxobeat som jag ska sjunga på torsdag (ingen pärla till låt men den är lätt). Ha en mysig söndag peeps! PUSS

Ledig

Hej!
Idag var första skoldagen, men jag är ledig på måndagar så det blev ÄNNU en ledig dag för mig. Nästan lite irriterande att jag inte börjat än. Jag var bara inne snabbt idag och fick ett litet startkit med hörlurar och mic osv. Imorgon börjar jag iaf på riktigt kl 9 och jag är taggad! Ska bli så spännande att se hur det är. Hare!

Neon

Igår grillade jag med mina grannar och hade det cosy. Ungefär sju grabbar och två tjejer från sverige, alla jättesnälla. Idag lunchade jag med Martin, och efter det drog jag med malin o co till XIV på neonparty. Jag tog med mig en tjej som heter Mikaela, men det var dåligt uppstyrt och vi svettades floder, så efter två timmar drog hon och jag tillbaka till hollywood och satte oss på ett lugnt ställe och snackade. Nu är jag fröken trött och ska titta på the office med mina nachos. God natt!

Hej mami och papi! Här är jag med min filt. LAVYA!

Geisha night

Hola! Igår var jag i skolan en snabbis och fixade mina tillval av klasser, jag fick rock vocals som jag ville och är jätteglad för det. Nu gäller det bara att de kan få in mig på blues vocals så är jag tvärnöjd. Ligger tillsvidare på en gospel vocals. Alexandra var här igår och spanade in mitt crib och hängde, sedan kom hennes kompis Joanna från greklad och joinade. Vi satt vid poolen och träffade lite andra svenska folk som bor i mitt komplex, och ikväll ska jag nog grilla med dom. De ska också börja på MI så det blir kul att lära känna lite nytt folk :) Joanna körde oss iaf sedan till Geisha house där vi mötte upp Malin, Josse, Jenny, Ashley mfl för att fira Jennys födelsedag. Vi blev sammanlagt 30 tjejer och fick ett eget rum där vi fick hur mycket mat vi ville. Det var sweet. Jag åt en sushibit utan att spy! Sjukt. Men jag gör helst inte om det för jag tycker fortfarande att det är läbbigt. Jag höll mig till kött och kyckling. Mömmmms. Det var jättetrevligt och gott och efter middagen gick vår blonda flock vidare till suppers club med ballongerna i högsta hugg. En tjej stannade kristina och frågade:
"I couldn't help but notice all the blonde, are you guys in a sorority?...no? oh ok then did you guys meet through playboy?"

Haha! Suppersclub var jättestort, lite likt playhouse. Vi hade en grym kväll med trevligt folk, och snälla Joanna körde mig och Alexandra hem när våra fötter inte pallade mer. Och gissa vad jag gjort idag då? Jag har hängt vid poolen! Känns som att det är det enda jag skriver att jag gör på dagarna. Men jag älskar den! Man slappar med skönt folk och har det fint. Snart ska jag bege mig till affären och köpa något grillbart. Kram!

RSS 2.0