Keul

Jag är väldigt exalterad inför de kommande månaderna faktiskt. Fick mitt softa Marc O'Polo-schema idag som kommer göra augusti till en fröjd, plus att jag har något att jobba för (MI) och sköna kompisar här i Oslo när min bäbis åkt hem. (Buuuu). I helgen ska vi hem till gbg, främst för att jag ska packa om eftersom jag hade glömt handduk, hårtork, platttång, linser och långbyxor mm sist. IQ brödrost. Har gått runt blind, barbent och frizzzzzzig till tusen i två veckor nu. Inte keul. Ska också fixa present till min far som fyllt år, finanspapper med mamma inför skolan, och så har stina kalas på lördag. Idag jobbade jag övertid på tollan, känns bra att ta tillvara på tillfällena så länge man kan. Jag ser ljuset i slutet av tunneln! Ok jag är inne på min andra vecka av fyra, så det är inte direkt något evighetsarbete, but still. God natters!

http://www.youtube.com/watch?v=jqA_gRMYgA0

Så fen sång :) Natti natt!

18 juli

Har lite svårt att sova på kvällarna fast jag är pesstrött. Håller på att fixa med papper och grejs inför ansökan till MI vilket är stressande med kul. Idag var jag på Marc O'Polo och provade min "lördags-outfit" som vi ska jobba i på lördagar (självsagt), och den var rätt snygg faktiskt. Hade dock gått utan strumpor i converse hela dagen, och ja, alla vet ju den ljuva doften som sprids då. Halvjobbigt. Sedan kollade jag på en lägenhet i Grunelökka, men den var inte helt 100% hvis man sier det sånn. Tur är att stina mfl också kommer till norge snart, vi ska försöka styra plats där till mig. Hade varit fhett zkoi. Kos dere (mig).

Helgen

Tjipp å hej. Idag har det varit slappsöndag med god mat, film och pöpcorn. Igår var jag, Axel och Wallin ute i parken och solade, sedan gick vi till Aker brygga med virse och satte oss på Lekteren i solskenet och tog några bärtz. Det var soft. När vi satt där ringde chefen från Marc O'Polo och ville att jag skulle jobba där fastän jag sagt att jag bara kan i augusti, + att jag isf får koncentrera min ledighet så att jag kan åka hem när jag inte jobbar :D Hur bra som helst, så imorgon ska jag dit och få kläder och sedan kolla på en lägenhet. Kanonkeul! Nu ska jag kolla klart på bridesmaids (apkul film) och sen sova, jobb på tollan imorgon. Puss hej!

Sedan sist jag bloggade har årstiderna gått


Höst (halloween, väldigt skrämmande)


Vinter. Tömten köm


Vår. 20 km hoff

Wazza biatchez

Hej!

Tänkte blogga lite igen. Lite. Pyttizlitiz. Säg inte till någon som är cool. Men blogga är faktiskt ett najs tidsfördriv, och en bra förvaring av minnen. Jag läste igenom bloggandet från min tid i usa och insåg hur många smådetaljer man faktiskt glömt, som jag typ aldrig hade kommit ihåg om jag inte skrivit ner det. Så nu uppdaterar jag så att tilda 90 år kan ha nått gött att läsa i sin gungstol. Nu sitter jag i oslo och har ätit mig mätt på nudlar, som sig bör. Jag har börjat jobba på tollpost igen för att ha något att göra och få lite klirr i kassan (jobbade 52 timmar första veckan=kneg-girl). I fredags var jag på intervju på Marc O'Polp, och på kvällen fick jag mail om att jobbet var mitt. Jag blev glad! Men sen insåg jag att det bara var 70% och att Axel ska flytta hem och plugga redan i augusti, så hur mycket jag än ville ta det så kändes det inte rätt. Jag har redan varit borta från honom i 3 månader när jag var i asien i våras, vill inte vara så baj igen:) SÅ nu ska jag börja söka in till en 3månaderskurs på Musicians Institute i Los Angeles. Det är ju största drömmen just nu, och tyvärr dyraste. 50 laxar i en laxask för en halv termin är rätt fett. Så, inlägg finito!


RSS 2.0